Rehab&lates – Estudi de Pilates a Girona i Fisioteràpia

Rehab&lates – Estudi de Pilates a Girona i Fisioteràpia

Rehab&lates és un estudi de Pilates i centre de fisioteràpia situat al Carrer de Francesc Eiximenis, 10 a Girona. Amb una puntuació de 5 sobre 5, els clients el recomanen per la seva excel·lència en els serveis que ofereixen.

El nostre estudi de Pilates ofereix una varietat de classes i sessions individuals adaptades a les necessitats de cada client. Amb l’ús de tècniques de Pilates i altres mètodes de rehabilitació, ajudem els nostres clients a millorar la seva força, flexibilitat i postura.

A més de les classes de Pilates, també oferim serveis de fisioteràpia per a aquells que necessiten tractament per a les seves lesions o condicions mèdiques. Els nostres fisioterapeutes qualificats treballen de manera individual amb cada pacient per proporcionar un tractament personalitzat i efectiu.

La nostra ubicació a Girona ens permet atendre a clients de tota la zona. Amb anys d’experiència en el camp de la rehabilitació i el Pilates, ens enorgulleix oferir un servei de qualitat i professionalitat.

Si esteu interessats en provar les nostres classes de Pilates o necessiteu tractament de fisioteràpia, no dubteu a contactar-nos al telèfon 699 10 91 68. Estarem encantats d’atendre les vostres consultes i programar una cita.

Per obtenir més informació sobre els nostres serveis i horaris, podeu visitar el nostre lloc web a Dirección: Carrer de Francesc Eiximenis, 10, Girona.

Teléfono: 699 10 91 68.

Web: http://www.rehabilates.com/.

Opiniones: Esta empresa tiene 5 opiniones con una valoración de 5.

«»

 Rehab&lates - Estudi de Pilates a Girona i Fisioteràpia en Girona
Llamar: 699 10 91 68

Página Web: http://www.rehabilates.com/