El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia situat a Vic

El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia situat a Vic

El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia és un negoci situat a Vic, concretament a la Rambla de l’Hospital, 8. Amb anys d’experiència en el sector, ofereix serveis de psicomotricitat i fisioteràpia per a persones de totes les edats.

El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia és reconegut per la seva professionalitat i dedicació en l’atenció als seus clients. Els professionals qualificats i experimentats treballen de manera personalitzada amb cada pacient, adaptant els tractaments a les seves necessitats específiques.

El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent sessions individuals i en grup. Els serveis de psicomotricitat ajuden a millorar les habilitats motrius i cognitives, mentre que la fisioteràpia ajuda a alleujar el dolor i millorar la mobilitat.

Els clients que han visitat el Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia han quedat molt satisfets amb els resultats obtinguts. Amb una puntuació mitjana de 4,5 sobre 5, els clients destaquen la professionalitat del personal i els resultats positius que han experimentat.

Si estàs buscant un centre de confiança per a les teves necessitats de psicomotricitat i fisioteràpia, no dubtis a contactar amb el Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia. Els professionals estaran encantats d’atendre’t i ajudar-te a millorar la teva qualitat de vida.

Per a més

Dirección: Rambla de l’Hospital, 8, Vic.

Teléfono: 938 85 72 71.

Web: .

Opiniones: Esta empresa tiene opiniones con una valoración de .

«»

 El Centre de Psicomotricitat i Fisioteràpia situat a Vic en Vic
Llamar: 938 85 72 71

Página Web: